Open show for Bull Terrier og Miniature Bull Terrier lørdag den 07.09.2019

 

Så er det igen tid for det årlige skue. Skuet vil blive afholdt som tidligere år i Vipperød med racerne Bull Terrier og Miniature Bull Terrier.

 

Skuet afholdes lørdag den 07. september 2019 i Vipperød Ridehal, Asmindrupvej 100, 4390 Vipperød og vil starte op kl. 10.00 (åbner for indgang kl. 09.00).

 

Dommeren i år vil være Mr. Dai Hall, kennel Cwmdulais, England. Dai er autoriseret specialdommer på Bull Terrier og Miniature Bull Terrier. Han er en virkelig kapacitet for vores racer og har et mangeårigt succesfuldt opdræt af Bull Terriers resulterende i mange engelske champions. Dai er en anerkendt specialdommer, der har dømt på mange kontinenter til specialities.

 

Dommeren starter med at dømme Miniature Bull Terrier og til sidst Bull Terrier.

 

Pris 300,- kr. pr hund (inkluderer et stk. katalog) og 225,- kr. for hver efterfølgende hund med samme ejer. (eksklusiv katalog).

 

Der kan tilmeldes i alle klasser fra baby (3 mdr.) til veteran (fra 8. år),

Desuden kan tilmeldes i avls- og opdrætsklasse efter DKK´s gældende regler (Og det er gratis). På skuet vil der være særkonkurrencer for begge racer for bedste hoved, bedste bevægelser og bedste handler.

 

Tilmeldingsfrist: fredag den 16. august 2019 – og denne dato skal overholdes. OBS i år kan der kun foretages tilmelding til skuet via DKK’s tilmelding under hundeweb – i lighed med alle andre udstillinger. Kritikker på de enkelte hunde vil også kunne ses på hundeweb i lighed med officielle udstillinge..

 

Bemærk at det er blevet besluttet på racemøde for Bull Terrier, at det er ”først til mølle” princippet der gælder. Det vil sige, at vi max. kan have 80 tilmeldte hunde totalt til skuet af hensyn til, hvad dommeren kan nå at bedømme.

 

I forbindelse med tilmelding betales der med betalingskort, og man vil straks modtage en automatisk genereret e-mail kvittering på tilmeldingen. Såfremt skuet mod forventning ikke bliver afholdt, vil I selvfølgelig blive underrettet herom inden skuet, og få jeres penge retur.

 

Nummerskilte bliver sendt pr. mail, som ved andre udstillinger. Kataloget vil blive udleveret ved indgangen til skuet.

 

Har du/I lyst til at sponsere en præmie til vores skue, det kan være blomster, 1 fl. vin, en pokal eller andet, vil jeres navn, adresse samt hvad I har givet blive omtalt gratis i kataloget. Desuden kan der annonceres i kataloget (A4 format). Helsidesannoncer koster 200,- kr. ½ sides annonce koster 100,- kr.  uanset om det er i farver eller sort/hvid Deadline vil også her være fredag den 16. august 2019. Betaling for annoncer skal ske til racekassens konto i Jyske Bank.  Reg. nr. 5072 Konto nr. 0001222565.

 

 

Oplysninger om sponsorgaver og annoncer til kataloget bedes indsendt pr. mail til breslaus@breslaus.dk senest den 16. august 2019.

 

Respekter den anviste parkeringsplads på området som skiltet – ellers får vi ikke tilladelse til at være på stedet fremover. Man må ikke parkere på parkeringspladserne ved ridehuset og foran beboelseshuset. Der skal parkeres på den store parkerings plads på marken til højre på markvejen.

 

Vi har en stor bøn til jer alle

 

Ryd op efter jeres hunds efterladenskaber samt jer selv på udstillingsområdet (papir, dåser, flasker m.m.). Det er STRENGT FORBUDT at ryge inde i ridehuset. Rygning må derfor kun finde sted udendørs, og aske og skodder må kun smides i de opsatte ”askebægre”.

 

I Vipperød Ridehus vil der være mulighed for at købe diverse forplejning, vand/øl samt kaffe/te til rimelige priser i kiosken. Kontant betaling eller mobilepay. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af dette, da ridehusets mulighed for at tjene lidt ekstra penge er med til, at vi får lov at leje billigt.

 

HUSK at medbringe evt. bur, tæppe, presenning til at have under buret vandskål, sikkerhedsnål eller lignende til fastgørelse af nummerskilt, klapstole samt at have hundens vaccination i orden. Husk også selv at tage fornuftigt tøj/sko med, da skuet jo afholdes i et ridehus.

 

Vågn op alle mand, og mød talstærkt op til denne årlige begivenhed, og se en masse dejlige bullere og møde deres ejere. Fyldt med flotte rosetter, foderpræmier samt mange flotte vandrepokaler. Masser af særkonkurrencer som bedste hoved uanset bid, bedste bevægelser, bedste handler. Disse konkurrencer afholdes dog særskilt for hver race.

 

I er meget velkomne til at orientere om dette skue til andre Bull Terrier ejere, som I måtte kende, som ikke er medlem af DKK/DTK. Alle Bull Terrier/Miniature Bull Terrier med FCI godkendt stambog er velkomne til at deltage.

 

Med venlig hilsen

 

Kim Bressendorff samt Anders Fjord Eisenreich

Racerepræsentanter for Bull Terrier og Miniature Bull Terrier

Tlf 40 87 70 23 mail: breslaus@breslaus.dk

 Nyheder


Racemøde for Bull Terrier DTK lørdag den 05. oktober 2019
Racemøde for Bull Terrier DTK lørdag den 05. oktober 2019

Bull Terrier Open Show 2019 - der kan tilmeldes
Der er åben for tilmelding på www.hundeweb.dk til Bull Terrier Open Show
Lørdag 7. september 2019.
Vipperød Ridecenter
Max. 80 tilmeldinger!
Dommer: Dai Hall (Cwmdulais), UK.

Bull Terrier Open Show 2019
Lørdag 7. september 2019
Vipperød Ridecenter
Dommer: Dai Hall (Cwmdulais), UK.Hvalpelisten.dk

Hvalpelisten.dk ejes og drives af Dansk Terrier Klub.

Her får du et hurtigt overblik over aktuelle hvalpekuld - alle med godkendt FCI/DKK stamtavle.

Samtidig kan du få kontakt til nogle af Danmarks dygtigste og mest dedikerede Bull Terrier-opdrættere.

Følg os på Facebook

Offentlig Facebook-side

Vores Facebook-gruppe

Kun for medlemmer af DTK's Bull Terrier-gruppe